2018. június 27., szerda

Gomba koktél

Hozzávalók:

  •  30 dkg gomba, 
  • 2-3 szál zsenge sárgarépa, 
  • 3 szál újhagyma, 
  • 2-3 ecetes uborka, 
  • 1 narancs, 
  • 1 tojás sárgája, 
  • 1 dl tejföl, 
  • só, 
  • 1 kk.
  •  mustár, 
  • néhány csepp citromlé, 
  • csipetnyi cukor.

Elkészítése:
A tojás sárgáját simára keverjük a mustárral, tejföllel és a sóval, porcukorral, citromlével ízesítjük. Beletesszük a megtisztított, vékonyra szeletelt hagymát, sárgarépát, az előre elkészített gombát, uborkát. Közé keverjük az apró kockára vágott narancsot és félórai pihentetés után talpas poharakban tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése